Zoekt u input over strategische partnerships? Inspiratie over hoe een samenwerking juridisch te structureren? Input over de bescherming van uw project of know-how? Ideeën over gebruik en valorisatie van de resultaten?

Modo Advocaten/Avocats start met
Innovative Thinking: ondersteuning met haar expertise van KMO’s, starters en verenigingen met projecten die innovatief, creatief, artistiek of maatschappelijk relevant zijn. Kosteloos.
Stacks Image 576

Waarom?

Wij zien vaak bijzonder waardevolle innovatieve of creatieve projecten die toch mislukken of de verwachtingen niet inlossen.

Vaak is dit ten dele te wijten aan onvoldoende juridisch en strategisch inzicht. In vergelijking met grote bedrijven missen kleine spelers de expertise, de tijd of de middelen die nodig zijn om hun project grondig te analyseren en er voldoende over te reflecteren om het om te zetten in een geslaagd project. Extern advies wordt vaak gezien als een onnodige vertragende en dure factor.

Dit soort belemmeringen zou creativiteit niet mogen verlammen. Daarom zien wij het als een inspirerende uitdaging bij te dragen tot de goede start van uw project.
Stacks Image 597

Wat?

Wij willen een stap verder gaan dan de reeds ruim beschikbare eerstelijnsadviezen of legal screenings. Wij stellen onze juridische en strategische expertise ten dienste van uw project tijdens een diepgaande, inspirerende brainstorm.

Elke maand selecteren wij 2 projecten voor onze informele, vertrouwelijke brainstormsessies, waar het geselecteerde project samen met een of meerdere van onze advocaten besproken wordt op algemeen concept en set-up, juridische valkuilen, strategie, haalbaarheid en uitdagingen. 

Waar nuttig brengen wij u graag in contact met ons netwerk.

De sessies vinden plaats bij MODO na voorafgaande selectie van uw project. Een sessie duurt gemiddeld één uur. De sessie is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.
Stacks Image 587

Wie?

Wij stellen onze expertise ter beschikking van projecten van:
- privé-personen, KMO’s of verenigingen
- die zich in ontwikkelings- en/of start up fase bevinden en
- die innovatief, creatief/artistiek of maatschappelijk relevant zijn.

Wilt u uw idee, concept, format of project op vertrouwelijke wijze laten toetsen?

Mail ons (onderwerp: Innovative Thinking) met een korte beschrijving van uzelf, uw project en uw verwachtingen van de sessie.Stacks Image 715
Stacks Image 509

© 2012 MODO
MODO Advocaten/ Avocats is een advocatengroepering gevormd door D. Deneuter Advocatenkantoor BVBA (burgerlijke vennootschap), E. Bockstaellaan, 182, 1020 Brussel, RPR nr 884.861.417 en R.R. Feltkamp BVBA (burgerlijke vennootschap), Chrysantenstraat, 17, 1020 Brussel, RPR nr 898.972.442.