MODO is een Belgisch (Brussels) advocatenkantoor dat, zowel nationaal als internationaal, een brede waaier juridische diensten en ondernemingsexpertise aanbiedt met focus op de creatieve sectoren (entertainment, design, mode, kunst, reclame, sport, innovatie & technologie) en de gereguleerde sectoren (energie, financiën, bankwezen, media en kansspelen).

In een voortdurend evoluerende maatschappij streven wij ernaar aan de spits te staan in onze expertisedomeinen om onze cliënten een doeltreffende dienstverlening te bieden. Wij combineren een grondige kennis van de sectoren waarin we werkzaam zijn met gepersonaliseerde juridische diensten.

De eigen aanpak van MODO is erop gericht onze cliënten te helpen hun doelen te bereiken en te handhaven. Deze ambitie wordt ondersteund door volgende waarden:

Stacks Image 32

Professionaliteit

Onze diensten zijn gesteund op een sterke algemene juridische kennis, een oprechte betrokkenheid, een jarenlange ervaring in de sectoren waarin wij werkzaam zijn en een uitgebreid netwerk van professionele contacten.

Stacks Image 138

Ondernemingsinzicht

Snel verwerven van een sterk inzicht in de ondernemingsomgeving van onze cliënten en hun specifieke noden, staat centraal.

Stacks Image 140

Oplossingsgericht

Wij streven naar pragmatische, creatieve en op maat gesneden oplossingen die beantwoorden aan de specifieke behoeften van ons cliënteel. Wij focussen op praktische oplossingen, eerder dan op louter juridische oplossingen.

Stacks Image 142

Interdisciplinair denken

Juridische bijstand is meer dan het waarborgen van conformiteit met rechtsregels; wij adviseren ons cliënteel bij in het uitstippelen van de gepaste strategie en set-up.

Stacks Image 144

Betrokkenheid & duurzaamheid

Wij betrachten nauwe, oprechte en transparante relaties die ons toelaten onze cliënten langdurig diensten te verstrekken als hun vertrouwd raadsman.

Stacks Image 146

Kostenefficiëntie

Wij streven naar kostenefficiëntie en gunstige aangepaste tarieven, zonder in te leveren op kwaliteit, door een eenvoudige doch efficiënte werking.

Stacks Image 715
Stacks Image 454

© 2012 MODO
MODO Advocaten/ Avocats is een advocatengroepering gevormd door D. Deneuter Advocatenkantoor BVBA (burgerlijke vennootschap), E. Bockstaellaan, 182, 1020 Brussel, RPR nr 884.861.417 en R.R. Feltkamp BVBA (burgerlijke vennootschap), Chrysantenstraat, 17, 1020 Brussel, RPR nr 898.972.442.