MODO fietst voor Think Pink

Geef ook om Haar!
Pasted Graphic 7
Van donderdag 29 mei tot en met zondag 1 juni fietst Elisabeth Wellekens mee met Think Pink.

Think Pink is de nationale bewustmakingscampagne rond borstkanker. Door het organiseren van tal van sportieve acties wil Think Pink informeren, bewust maken, fondsen verzamelen voor specifiek onderzoek en helpen bij zorg en nazorg van borstkankerpatiënten.

Elisabeth gaat de sportieve uitdaging aan om voor Think Pink elke dag 120 km doorheen Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant te fietsen.

“Fietsen is mijn manier om de (kleine) dagelijkse beslommeringen en stress achterwege te laten, de batterijen opnieuw op te laden en dusdanig met volle overgave van het leven te genieten. Jammer genoeg leveren een heleboel vrouwen elke dag een zware strijd tegen een ziekte die hun leven en dat van hun naasten helemaal ondersteboven haalt. Vanop de fiets wil ik deze vrouwen, die elke dag geconfronteerd worden met de kwetsbaarheid van het leven, steunen in hun moeilijke tocht en hoop ik op die manier mijn omgeving bewust te maken van hun ongeziene moed. Daarbij heb ik een concreet doel voor ogen: 1000 EUR inzamelen voor Think Pink om vrouwen die getroffen zijn door de ziekte en het financieel wat krapper hebben, een mooie haartooi te bieden.

MODO doet graag een warme oproep om ook om Haar te geven en Elisabeth mee te sponsoren.

De binnengehaalde opbrengst gaat integraal naar het "Geef om Haar" fonds. Via dit fonds schenkt Think Pink elke Belgische vrouw met borstkanker die het financieel moeilijk heeft € 250 voor de aankoop van een pruik.

Wil je deze actie en Elisabeth mee steunen? Dat kan door een financiële bijdrage te storten via deze link. Alle beetjes helpen!

Klik hier voor meer informatie over alle projecten van Think Pink.